Dokonalá čistota a vůně, lesk a šmrnc, jaký oslní každou návštěvu i vás. Takovým kouzlem vládne jedině kožený nábytek, který je v mnoha ohledech specifický – a pro jeho luxusní nádech i snadnou omyvatelnost si ho pořizuje čím dál více lidí. Jenže kůže vyžaduje speciální péči – jen tak si totiž své skvělé vlastnosti zachová navždy.

Ve filmech o amerických milionářích i v luxusních časopisech vídáme kožené sedací soupravy a celkově kožený nábytek. Má to své vysvětlení. Nejedná se o levnou záležitost a kdo má doma koženou sedací soupravu, může se jí právem pyšnit. Nemluvě o tom, že pokud máte malé děti, je nepřehlédnutelná její praktičnost – tak snadno se nezašpiní, lehce se omývá a nedá se takřka nijak poničit. Ale i když se o kožený nábytek svědomitě staráme, postupem času začne ztrácet lesk a je náhle matný a jakoby bez života. Zkrátka jeho luxusní nádech je pryč. Má to ale své řešení – původní krásu mu může navrátit impregnace kůže a také profesionální čištění kůže.

Pomoc odborníků

Sami si s čištěním koženého nábytku poradíme jen těžko. Můžeme ho omývat a otírat, ale leckteré čisticí prostředky ho mohou poškodit. A jak na něm často sedíme, případně si na něm hrají děti nebo sem občas vyskočí pes či kočka, mohou se objevovat různé šrámy. Tomu se dá ale předcházet.
Pokud si objednáme profesionály z čisticí firmy, přivezou si s sebou nejen účinné a bezpečné čisticí prostředky, ale i stroje, kterými kůži dokonale umyjí, a to do hloubky. Odstraní z ní veškeré nečistoty, i ty, které běžným okem nemůžeme spatřit. Dodají jí původní lesk a pevnost. A co víc, nabídnou i impregnaci, která zaručí, že čistota vydrží ještě dlouho po jejich odchodu. A nejen čistota.

Ochranné povrchy

Impregnace kůže má tu výhodu, že nezajišťuje jen udržení její dlouhodobé čistoty, ale i ochranu před nepříznivými vlivy okolí. To znamená, že kožené sedačky a nábytek už neohrozí ani zvířecí drápky ani dovádění dětí – a vše ještě další dlouhé týdny a měsíce vypadá jako úplně nové.