Každoročně čistit fasádu, jen smutně pozorovat, jak její zářivou barvu ničí sluneční paprsky a jak kdysi krásná střecha šedne a obrůstá mechem. To je noční můra každého majitele domů. Většina se s tím smíří a průběžně svůj dům opravuje, čistí a znovu a znovu a pořád dokola šlechtí. A přitom to vůbec není třeba – díky dnešním nanotechnologiím se fasády i střechy čistí úplně samy!

Možná to zní neuvěřitelně a jako z nějakého sci-fi filmu. Ale věřte tomu, je to tak. Nemusíte ob dva roky natírat fasádu, čistit a obnovovat střechu a nebo se donekonečna starat o další venkovní povrchy, kterým škodí vlivy počasí. Stačí sáhnout po samočisticích technologických povrchách, které vám díky neuvěřitelnému systému FN Nano zajistí samočisticí účinky, a to až na 10 let! Že to není možné? Ale je – a můžete to sami vyzkoušet.

Bez práce

Když svůj dům zvenku neošetříme speciálními ochrannými nátěry, musíme se potýkat s nekonečným kolotočem oprav a úprav. A přitom stačí tak málo. V dnešní době stačí objednat si profesionální firmu nabízející aplikaci samočisticích nátěrů založených na nano technologiích a máte vystaráno. Takový systém FN Nano, který nabízí třeba i firma Čištění Express CZ, vám navíc dává záruku 10 let – po takovou dobu na svou fasádu, střechu a další venkovní povrchy nemusíte prakticky vůbec sáhnout. Neublíží jim déšť, sníh, mráz, UV záření, neuchytí se na nich plísně, nic nezačne korodovat. A k tomu tento speciální povrch dodá veškerým povrchům ještě větší pevnost.

Snadno a rychle

Investice do tohoto nátěru se tedy více než vyplatí. Ostatně, sami si můžete spočítat, kolik peněz a hlavně času vás stojí údržba – a takhle budete celá léta jen spokojeně sledovat svůj dokonalý dům s vědomím, že jste pro něj udělali to nejlepší, co jste mohli. A vaši sousedé se zatím budou pachtit s natíráním fasád a čištěním střech a budou vám jen tiše závidět.